facebook

Була не першою жертвою! Страшна правда про викладача-вбивцю. Погрожував спотворити

Брат убитої студентки розповів про останню розмову зі своєю сестрою



Брат студентки Анастасії Єщенко, яку імовірно убив професор Олег Соколов, розповів про останню розмову по телефону з дівчиною. Дівчина зателефонувала родичу і повідомила про те, що зібралася на день народження друга.

“Ніч з 7 на 8 листопада. Вона подзвонила вже виходить 8 до 1.07. Вона у сльозах була, плакала і розказувала, що сталося. Були вдома, вона сказала, що збирається піти на день народження друга. Вона сказала йому це”, – заявив брат.

Відомо, що раніше Соколов погрожував студентці, яка від нього хотіла піти, спотворити обличчя. Доходило до того, що стояв з гарячою праскою біля обличчя. А потім намагався задушити, а коли дівчина почала втрачати свідомість, то відпустив її.

Ще один випадок був зі студентом. За незручне запитання професору його вигнали з аудиторії. Це зробили “підлеглі” доцента.

Про вбивство студенти висловився відомий криміналіст Михайло Ігнатов.

«Коли людина холоднокровно когось вбиває, але все це планує, вона це здійснює не в своїй квартирі, запевняю вас. Це відбувається десь в іншому безлюдному місці, де вже простіше позбавитися від тіла. Або просто банально закопати або спустити в річку або ставок з якимось вантажем, тобто просто позбутися доказів. Є така приказка — немає тіла, немає справи», — розповів фахівець.

Читайте також:  Ціна життя: правда про аборти змусить здригнутися кожного +16

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.