facebook

“Вчора написав для тебе музику, тепер почуєш її на небесах”: Відомий український музикант втратив близьку людину

Популярний музикант Едуард “Діля” Приступа, який кілька років тому переміг рак, розповів про горе в сім’ї. Як виявилося, у артиста помер батько. Екс-учасник гурту ТНМК на своїй сторінці в Facebook розповів, що трагедія сталася вчора, 10 листопада вранці.



“Вчора ми ще спілкувалися і ти передавав привіт дівчаткам (Діля разом з дружиною Яною виховують доньку Даяну, – ред.)… Люблю тебе. Спочивай з миром! Царство небесне!” – написав він.

Також співак по-філософськи розмірковував, що в реальному житті весільні кортежі та похоронні процесії можуть йти поруч.

“Це було в Карпатах. Я був за кермом. Раптом переді мною похоронна процесія, їду повільно… Не обганяють… І тут мене наздоганяє весільний кортеж… і там і там квіти… Я думаю, ось життя цікаве. Переді мною похорон, за мною весілля, ліворуч, праворуч Карпати. Як сюжет з фільму, але це реальне життя… Так і є. Вчора свято, вранці тато “- йдеться в публікації.

Діля з великою любов’ю і трепетом розповів про свого батька, назвавши його улюбленим джазменом, гуру, критиком, шахістом, математиком, люблячим батьком, прекрасним футболістом, неймовірно прекрасним музикантом і викладачем.

“Ти дуже любив Україну, українську мову, хвилювався за наше майбутнє… Вчора для тебе написав музику, але ти її почуєш вже на небесах” – написав артист.

Читайте також:  Віктор Павлік прокоментував смерть свого сина

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.