facebook

На Пасічній мешканці багатоповерхівки обурені роботою ТОВ “Пасічна-ІФ”

Мешканка багатоповерхівки, що на вулиці Тролейбусній 18, повідомила про надання неякісних послуг ТОВ “Пасічна-ІФ”.



У пості в соціальній мережі Фейсбук жінка повідомила:

Отже, черговий раз (вже третій з середини серпня) мешканці 3 підізду Тролейбусноі 18 позбавлені можливості користуватись водою та водовідведенням завдяки “високому професіоналізму” працівників згаданоі організаціі: на 9-ть поверхів у трьох місцях поміняного ними стояка виявлені і тріснуті під час монтажу труби, і відсутні (не закріплені) хомути. Страшно подумати що, і коли, ще себе видасть. Але найгірше і найстрашніше не те, що за твоі гроші тобі не надали належноі якості послуги, а що не готові виправляти своі помилки, орієнтуючись на потреби клієнта.

Франківці не залишились байдужими та прокоментували пост:

Колись влітку телефонував до них і їхній, мабуть, бригадир сказав, що вони аж до вечора зайняті, бо на виклику. А вже через 10 хвилин я їх бачив коло “Галицького”, де стаціонарно стоїть їхнє авто.

Ми в свій час відмовились від МІУКу і поміняли саме на Пасічна ІФ. І все добре, і рекомендуємо іншим.
Це людський фактор і не завжди він дає позитивний результат. Але завжди ця фірма виправляла якісь власні недопрацювання.

У нас прибиральниці в дворі з даної фірми, всі окурки і сміття гарно змітають у дитячу пісочницю. Після дзвінка керівнику даної організації, змітати перестали, але пісочницю так і не почистили.

Читайте також:  У Франківську рятувальники-водолази не допустили дітей купатись в озері

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.