facebook

Путлер усупереч своїй волі сприяв народженню нової НАЦІЇ

Німецьке видання “Cicero”: Рік тому ніхто не міг собі уявити, що можлива війна



між росією і Україною. Путлер здійснив неймовірне – допустив війну між братніми народами.

Вбито тисячі людей, сотні тисяч стали біженцями. Місто-мільйонник Донецьк перетворився на місто-привид, яке тероризують злочинні угруповання, банди колишніх бойовиків чеченських воєн і спєцназа.

Те, що починалося як “бліц-кріґ” проти Криму, перетворилося на незрозумілу війну, кінця якої не видно. Путін НЕ підкорив України. Навпаки – всупереч своїй волі, він сприяв народженню нової нації. Його розрахунки не виправдалися. Він ізолював росію набагато сильніше, ніж це можна було зробити за допомогою політики стримування і санкцій.

Росія сьогодні залежна від спадів і злетів світового ринку, як ніколи. Ніколи росію не покидала така велика кількість громадян, як в останні десять років. Навіть у ході еміграції в 1917 році не було такого великого відтоку кваліфікованих кадрів.

Злість, розчарування, пошук “казлов атпущєнія” – всього цього достатньо в країні, де стабілізація означає вертикаль влади, перерозподіл майна на користь неприборканих клептократів, де в надлишку ненависть і заздрість, а також почуття приниженості.

Т.зв. “українська криза” – це в першу чергу російська криза, в яку країну призвів уряд, який не доріс до завдання модернізації країни. Іншими словами – простіше розв’язати маленьку війну, ніж добудувати, нарешті, трасу між “масквой і пєтєрбугам”.

Європа виявилася не тільки непідготовленою до нової форми війни, вона і сьогодні не встигає за інформаційною війною путлерівського режиму. Кажуть про повернення до холодної війни – і це в той час, як вже повним ходом йде гібридна війна XXI століття.

Читайте також:  У Польща жінка після глибокої медитації публікувала пости на підтримку Путіна: що відомо

Джерело – http://www.cicero.de/weltbuehne/umgang-mit-russland-europa-muss-nachsitzen/59292

Шукайте деталі в групі Facebook