facebook

Холодний листопад: назвали дату, коли Україну накриють морози

Період аномального потепління в Україні зміниться періодом суттєвого похолодання.



З 20 листопада на більшій території України нічні температури опускатимуться нижче 0 градусів. Про це розповів провідний синоптик відділу метеопрогнозів Укргідрометцентру Роман Мурмило, – повідомляє OBOZREVATEL.

Коментуючи прогнози про те, що нібито Україну очікує нова хвиля потепління, він зауважив: “Україну очікує нова хвиля похолодання. Щодня буде все холодніше й холодніше”.

За його словами, “спостерігатиметься стабільне похолодання. З 20-22 листопада нічні температури повсюди, окрім крайнього півдня, Причорномор’я, будуть від 0 до 5 градусів морозу. 21 листопада і в наступні дні нічні морози охоплять більшу частину України”.

Вдень температура повітря, починаючи з 20 листопада, не підніматиметься вище 5 градусів тепла. “Температура буде 0… +5 градусів”, – уточнив синоптик.

Він наголосив: це похолодання не можна назвати аномальним. “Це норма для другої половини листопада”. Водночас у період до 24 листопада істотних опадів по всій території України не очікується, – повідомив синоптик.

Читайте також:  Карпатський Мольфар передбачив епідемію світового масштабу та розкрив секрет, як вберегти себе і рідних від біди (ВІДЕО)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.