facebook

“До роботи!”: Уряд затвердив нову представницю Кабміну у ВР. Що про неї відомо?

Під час вечірнього засідання у п’ятницю, 15 листопада, уряд визначився з новою представницею Кабміну у Верховній Раді.

“Сьогодні ввечері на своєму засіданні уряд затвердив нового представника Кабінету міністрів у Верховній Раді. Олена Шуляк буде відповідати за комунікацію уряду і парламенту. Way to go і до роботи!”,



– написала у Facebook нардепка від “Слуги народу” Євгенія Кравчук.

Олена Шуляк – нардепка і заступниця голови депутатської фракції партії “Слуга народу”. На момент обрання до парламенту була генеральною директоркою ТОВ “Мідланд Девелопмент Україна”. У списку “Слуги народу” була під №13.

Як повідомлялося, 15 листопада представниця Кабінету міністрів у Верховній Раді, народна депутатка від фракції “Слуга народу”Ірина Верещук відмовилася від своєї посади. За словами нардепки, вони з прем’єр-міністром Олексієм Гончаруком мають різне бачення у підходах до комунікації між урядом і парламентом.

Раніше навколо Ірини Верещук розгорівся скандал через її висловлювання про вступ України до НАТО. Нардепка в ефірі телеканалу “112 Україна” зазначила, що Україна досить успішно виконує компонент з безпеки і переходи на стандарти НАТО, прописані в стратегії національної безпеки, але політичний компонент залишається відкритим. В уряді заявили, що слова Верещук перекрутили.

Читайте також:  У розпал пандемії COVID-19 Кабмін дозволив ресторанам працювати до ранку в Новий рік

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.