facebook

Біля матері чергувала бригада медиків. По-звірячому вбиту Анастасію Єщенко поховали на батьківщині

Вбиту в Санкт-Петербурзі аспірантку Анастасію Єщенко поховали на батьківщині – в станиці Старовеличківській на Кубані.



Відспівували дівчину в Троїцькій церкві, куди прийшли сотні людей. У мережі з’явилося відео, як труну з тілом Анастасії заносять у храм.

Потрапити всередину церкви змогли не всі, багато людей стояли за огорожею. Матері Насті стало погано під час похорону, бригада медиків чергувала на місці, двічі надавала їй допомогу.

Після відспівування труну з тілом відвезли прощатися з рідним домом, а потім поховали на кладовищі номер п’ять.

З кладовища матір Насті відвезли в лікарню, разом з нею поїхав її син.

Як відомо, історик і викладач Санкт-Петербурзького державного університету Олег Соколов застрелив Анастасію 7 листопада і заховав тіло в квартирі. Після вбивства він приймав гостей, і ніхто з них нічого підозрілого не помітив.

В ніч на 9 листопада він вирішив позбутися тіла. Соколов купив пилу і відпиляв коханій голову, руки і ноги. Під час розчленування йому не раз ставало погано, і щоб придушити блювотні позиви, він пив спиртне.

Першим ділом Соколов втопив ноги, потім повернувся у квартиру і взяв пакет з руками. Коли злочинець намагався викинути їх у воду, то втратив рівновагу і впав у річку Мийку сам. Там його і побачили правоохоронці, які поспішили на допомогу.
Побачивши вміст пакету, вони були в шоці. Під час обшуку квартири силовики знайшли обезголовлене тіло 24-річної аспірантки Соколова Анастасії Єщенко.

Читайте також:  На Долинщині горить старовинна церква. ФОТО

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.