facebook

“Зима наближається!”: Погода здивує українців змінами протягом тижня.

Синоптик Укргідрометцентру дав прогноз погоди на тиждень з 18 по 22 листопада. Судячи з усього, в Україну йде похолодання – вже з понеділка українці, принаймні вночі, відчують наближення зими.



Прогноз погоди на 18 листопада
У понеділок, 18 листопада, погода в Україні буде хмарною. На Заході температура повітря вночі опуститься до +4 градусів, а вдень прогріється до + 10 … + 13. У східних областях вночі очікуються заморозки: до -3 градусів, а вдень потеплішає до +9. У центрі вночі стовпчик термометра опуститься до +5, зате вдень очікується до +8. На півдні вночі градусники покажуть +2 … +6 градусів, удень – до +13.

Погода в Києві в перший робочий день тижня буде сухою, вночі похолодає до + 1 … + 3, вдень очікується +5 … +7.

Прогноз погоди на 19 листопада
У вівторок, 19 листопада в Україні очікується мінлива хмарність. У західних областях збережеться тепла погода: вночі +5 … +7, вдень + 11 … + 14 градусів. У східних областях вночі буде прохолодно – стовпчики термометрів опустяться до -4 градусів, зате вдень повітря прогріється до +7. У центрі +1 … +3, вдень – до +9. На півдні теж стане холодніше: вночі + 2 … + 5, вдень + 8 … + 12.

Погода в Києві у вівторок буде хмарною, без опадів. Температура повітря вночі очікується 0 … +2, вдень + 7 … + 9.

Прогноз погоди на 20 серпня
У середу, 20 листопада, тенденція до похолодання збережеться. У західних областях вночі стовпчик термометра опуститься до +5 градусів, удень очікується + 9 … + 13. Синоптик не обіцяє істотних опадів. У східних областях вночі похолодає до -4, вдень потеплішає + 2 … + 4. У центрі вночі очікується +1 … +4, вдень стовпчики термометрів піднімуться до +8. На півдні вночі очікується +2 … +5, вдень + 4 … + 10.

Читайте також:  Україна вже «відмучилася»: астрологиня назвала рік, коли закінчаться важкі часи

Погода в Києві в середу буде хмарною з проясненнями. Вночі очікується 2-4 градуси тепла, вночі – 4-8 зі знаком “плюс”.

Прогноз погоди на 21 листопада
У четвер, 21 листопада, погода в Україні почне псуватися. У західних областях очікуються дощі. Температура повітря вночі складе + 4 … + 6, вдень + 8 … + 10. В інших регіонах України опадів поки що не буде. У східних областях вночі буде морозно. Стовпчики термометрів опустяться до -6 … -8, вдень повітря прогріється до +3 градусів. У центрі також вночі очікується мінусова температура – до -2, вдень +2 … +5. У південних областях вночі стовпчик термометра опуститься до +1 градуса, вдень потеплішає до +6.

Погода в Києві буде хмарною з проясненнями. Вночі – коло нуля, вдень + 2 … + 4

Прогноз погоди 22 листопада
У п’ятницю, 22 листопада, похолодає ще більше, але буде сухо. Через хмари періодично буде виглядати сонце. На заході вночі очікується від 0 до -2, вдень + 3 … + 5. Найтепліше буде в Ужгороді – там повітря прогріється до + 10 … + 12 градусів. У центральних областях вночі -4 … -6, вдень – близько нуля. У південних областях вночі також морозно 0 … -2, вдень + 1 … + 4. На Сході в п’ятницю буде найхолодніше. Вночі стовпчики термометрів опустяться до -6 … -8, вдень буде близько нуля.

Погода в Києві в п’ятницю буде сухою, вночі підморозить до -4 … -6, вдень – близько нуля.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.