facebook

Чорні вихідні: жахливі новини сколихнули Закарпаття

Дуже трагічним видався цей вікенд на Закарпатті. Чимало загиблих: один – внаслідок бійки, інші – у результаті ДТП. Крім того, майже десятеро травмованих, серед яких і діти.

40-річний ужгородець помер у кареті швидкої допомоги. Про це правоохоронцям повідомили медики приблизно о 3 годині ночі 16 листопада. Чоловіка забили до смерті на вулиці Грибоєдова в обласному центрі.

Ще одна трагедія сталась у суботу, 16 листопада. У Мукачеві вантажний потяг переїхав чоловіка із села Медведівці, що в Мукачівському районі. Від отриманих травм він загинув на місці.

Цими вихідними було неспокійно і на дорогах краю. Три ДТП з потерпілими та загиблими зафіксували поліціянти. Зокрема, 17 листопада о 7 годині ранку аварія трапилася у селі Верхні Ворота, що на Воловеччині. Постраждало аж 7 людей, серед них діти.



Стан пасажирів, яких доставили у лікарню наразі задовільний. Водія освідчено, він був тверезий.

Чого не скажеш про 26-річного водія автомобіля “Volkswagen Golf” з м. Берегово, який напідпитку сів за кермо і скоїв ДТП з летальними наслідками – пасажирка з Кіровоградщини померла на місці.

Горе-водія затримано у порядку статті 208 КПК України, автомобіль вилучено і доставлено на штрафмайданчик поліції. Триває розслідування.

Цього ж дня трапилася ще одна смертельна аварія на Мукачівщині – на автодорозі Київ-Чоп біля села Іванівці. Водій, обганяючи іншу автівку, не впорався з керуванням. Авто злетіло з дороги і врізалось у дерево. Водій загинув на місці. Пасажири вціліли.

Докладніше про чорні вихідні на Закарпатті – у сюжеті каналу “М-студіо”.

Читайте також:  ДТП в Івано-Франківську: постраждало четверо патрульних, горе-водій був нетверезий (додано відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.