facebook

Груднева пoгoдa і Новий Рік якого ще не було: зима приготувaлa українцям cпрaвжнiй шок

Прогноз на тиждень в синоптиків для українців зовсім невтішний: туман, дощі і навіть заморозки. А от щодо прогнозу на новорічні та різдвяні свята, він більш втішний.

У найближчі дні погода в Україні буде хмарною з низькою температурою, проте вже до Нового Року в країну прийде справжня зима.

Так, зима може настати в цьому році дуже рано. Народний синоптик Леонід Горбань розповів, що зима прийде раніше, ніж звичайно з плюсовою температурою. А її кінець буде передвіщати сильні морози.

Горбань спрогнозував, що 31 грудня буде з міцними морозами. Середня температура досягне – 9 градусів. Однак ймовірність, що на Новий Рік випаде сніг вкрай мала.




Якою буде зима 2019-2020

Справжня ж зима прийде в Україну з 12 грудня. Але перші дні термометри показуватимуть “мінус”, а потім кілька днів – “плюс”. – З 12 грудня і до кінця місяця повністю мінусова температура. Правда морози невисокі – вони десь -4 -5, -11 -12. І тільки 24-25 грудня можуть досягати -13 -15, – вважає фахівець.

Весь січень, на думку Горбаня, буде морозний. У лютому стане ще холодніше, морози будуть досягати -20. – Сніг буде йти постійно. Великих періодів відлиги не спостерігається. Практично вся зима буде дуже сніжна, – заявив Горбань.

Читайте також:  "Жахливий снігопад хлине на цю область України, крижана гроза заллє ці міста": синоптики про опади

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.