facebook

Військові попередили теракт на мітингу в Станиці Луганській

Сили АТО попередили теракт на мітингу біля будівлі Пенсійного фонду в Станиці Луганській.

Фото УНИАН

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє прес-центр АТО.

“28 травня у Станиці Луганській група військової контррозвідки отримала оперативну інформацію про те, що біля будівлі Пенсійного фонду в Станиці Луганській терористи планують привести в дію вибухонебезпечний предмет під час великого скупчення людей, які хотіли провести там зібрання з вимогою відкрити пішохідний перехід через зруйнований міст”, – йдеться в повідомленні.

facebook.com/ato.news

Однак, за даними прес-центру, наші сапери розмінували встановлений радіокерований фугас, зроблений зі 120 мм міни. Теракту вдалося уникнути.

“Ми усвідомлювали небезпеку, яку несе цей вибуховий пристрій терористів, але гаяти час було неприпустимо. Тому, розміновували фугас з усіма заходами безпеки прямо на місці. Ми взяли під контроль ділянку місцевості і зробили свою справу. На щастя, поблизу не трапилось нікого з цивільних. Сподіваємось, цей випадок наочно продемонструє мешканцям Луганщини реальну позицію носіїв “руського міра” щодо місцевих жителів”, – говорить офіцер військового спецназу, який брав участь ліквідації спроби терористичної атаки.

facebook.com/ato.news

У військовій контррозвідці повідомили, що за фактом даного інциденту порушено кримінальне провадження за статтею “Тероризм”

Окрім того, як зазначається, терористи не припиняють обстрілювати позиції українців на всіх напрямках. Розпочинаючи з 18.00 години вчорашнього вечора, бандити з мінометів, гранатометів та стрілецької зброї вели вогонь по Широкиному. Після 20.00 на Маріупольському напрямку було тихо.

Згідно з повідомленням, на Донецькому напрямку загарбники використовуючи 120 мм міномети, гранатомети, великокаліберні кулемети гатили по Піскам, Опитному, Мар’їнці. Застосовувалась і стрілецька зброя.

Читайте також:  За минулу добу у зоні АТО загинув 1 український боєць, ще 12 - поранені

На Луганському, – використовуючи переважно гранатомети, варвари 21 століття стріляли по Станиці Луганській, Щастю, Золотому-4 та Трьохізбенці.

джерело : http://www.unian.ua/war/1083366-viyskovi-poperedili-terakt-na-mitingu-v-stanitsi-luganskiy.html

Шукайте деталі в групі Facebook