facebook

Однорічна дівчинка отруїлася метадоном: “Могла взяти в рот щось з її ліків…”

В результаті, 33-річна жінка зізналася медикам, що маленька пацієнтка могла взяти в рот щось з її ліків.

В Одеській області однорічна дівчинка без свідомості потрапила в лікарню через отруєння метадоном, який приймала її мати, повідомляє 22 листопада прес-центр правоохоронців.




“Однорічну дівчинку каретою швидкої допомоги госпіталізували до лікарні у несвідомому стані. Незважаючи на небезпеку, яка загрожувала дитині, її мати до останнього відмовлялася визнавати лікарям, що саме могло привести до таких наслідків, щоб прискорити призначення відповідного лікування”,
– йдеться в повідомленні.

В результаті, жінка зізналася медикам, що маленька пацієнтка могла взяти в рот щось з її ліків.

За цим фактом порушено кримінальну справу за статтею про злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною. Згідно зі санкцією статті, жінці загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк від двох до п’яти років або позбавлення волі на той самий термін.

Але для того, щоб залучити фігурантку до відповідальності правоохоронців доведеться встановити місце її знаходження, адже після свого викриття вона почала тікати.

Зараз лікарі вживають усіх можливих заходів для порятунку дитини, стан якої досі залишається важким, а поліцейські – розшукують її матір.

Читайте також:  Коли він посадив літак аплодував весь перон аеропорту: український екіпаж здійснив неймовірну посадку пошкодженого градом літака (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.