facebook

Я вже давно сплю з 3-ма чоловіками одночасно і вважаю, що це цілком Н0РМAЛbН0…

Відразу скажу, складно. Вимотує мене постійно, ну ще б пак – увагу доводиться розділяти відразу на трьох! А це тобі не хухри-мухри, енергії витрачається на це дуже багато. І так, я розумію що це не назавжди, рано чи пізно я планую залишитися з одним з них під спільним дахом. Але чесно, всіх їх люблю. (Імена вигадані, збіги випадкові)



По пунктам.

Побут: я же женщіна, прання, готування, прибирання на мені…

Гроші: я зараз не працюю, тому нічого толком не купую. В цілому великі покупки сплановані і загальні.

Відносини в цілому: тут мабуть треба написати про кожного.

Найбільш довірливі відносини у мене з Артемом. Саме з ним ми балакаємо вечорами, якщо він не грає в танчики. Ми найдовше разом. Близькість у нас регулярна, хоч не часта, зате ми точно знаємо як зробити один одному добре. І саме він допомагає моєму батькові з будівництвом на дачі.

Тепер Саша. Він веселий хлопець, теж грає всі вечори безперервно грає. Мене кличе ночами не частіше 1-2 разів на тиждень. Добрий, милий, з ним мені завжди легко і весело.

І, нарешті, Іван. Він наймолодший і недосвідчений, але в цьому є свій шарм. Так виходить, що ми майже всі ночі проводимо разом. Чесно кажучи, він не знає як зробити мені добре вночі. Але ось люблю його дуже, поки забиваю на цю справу.

Резюме: Я шалено від них усіх втомилася! Але в цілому – мені подобається!

Оффтоп. Артему 31, Саші 4, Івану півроку і ночами він багато плаче…

Мораль: Не судіть суворо, якщо не бачите картини в цілому, а знаєте лише окремі уривки!

Читайте також:  “Поcтрaждала не одна дитина”: cкaндал навколо вчительки у Львові отримав неочікуване продовження (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.