facebook

Вибух у магазині Roshen у Києві розслідують як хуліганство

Міліція розпочала слідство за фактом вибуху в магазині Roshen на Оболоні.

1631454



За фактом вибуху в магазині Roshen в Києві на Оболоні, що стався в ніч з четверга на п’ятницю, міліція розпочала слідство у попередній кваліфікації хуліганство, повідомляє прес-служба столичної міліції.

“О 23.11 до чергової частини Оболонського районного Управління міліції на спецлінію “102” надійшов виклик, що в магазині замкнув кондиціонер, пожежа. Надалі правоохоронці встановили, що в результаті вибуху невстановленого предмета пошкоджена стіна. Постраждалих немає”, – йдеться в повідомленні.

За адресою виклику було направлено слідчо-оперативні групи районного та Головного управлінь МВС, групу експертів вибухотехніків.

Після приїзду міліції на місце, виклик про пожежу та загоряння магазину не підтвердився.

“За попередньою інформацією, спрацював невідомий пристрій. В результаті вибуху в стіні утворився отвір діаметром 60 см. У середині магазину від ударної хвилі пошкоджені торгові полиці і частина товару. Правоохоронці встановили, що небезпечний предмет був закладений між стіною магазину і кондиціонером, який перебуває на вулиці”, – повідомляють правоохоронці.

Також пошкоджена профільна обшивка стіни, частина якої перебувала на землі поруч з місцем вибуху.

Вилучені на місці події предмети направлено на дослідження в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр ГУ МВС України в м. Києві.

Як повідомлялося, раніше в соцмережах поширили інформацію про те, що в магазині Roshen у Києві стався вибух. У соцмережах писали, що магазин обстріляли з гранатомета.

Читайте також:  В Коломиї в житловому будинку стався спалах газ

Шукайте деталі в групі Facebook