facebook

“Вбив і тіло зберігав під ліжком”: Чоловік виставив на продаж будинок з трупом дружини

На Сумщині чоловік вбив свою дружину і зберігав її тіло під ліжком в будинку, який виставив на продаж. Знайдене тіло належало 69-річній пенсіонерці. Про це повідомляють у поліції.



Сусіди виявили тіло в одній із кімнат коли привели покупців оглядати будинок. На місце викликали правоохоронців. Поліцейські повідомили, що в будинку ніхто не проживав з серпня місяця, тому його господар виставив на продаж.

Його оглянули і не виявили слідів насильницької смерті, тіло направили на експертизу. Однак вона показала, що смерть наступила від багатьох внутрішніх пошкоджень.

Сусіди розповіли, що в будинку жила подружня пара. Вони зловживали алкоголем і часто сварилися між собою і з односельцями. Правоохоронці встановили особу зловмисника та затримали в сусідньому районі. Чоловік був жителем Білопілля, раніше судимий за вбивство. Вбивця не заперечував свою провину. Розповів, що все сталося під час святкування Дня Незалежності України. Вони зі співмешканкою добряче випили і вже традиційно посварилися. Чоловік, будучи на двадцять років молодший співмешканки, побив її, а на ранок виявив її вже мертвою.

Чоловіка затримали за вбивство. Слідство триває.

Читайте також:  На Сумщині брат зарізав рідну сестру і спалив тіло

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.