facebook

Google запустив експериментальний поштовий сервіс Inbox

Також компанія представила фотосервіс Google Photos.

1631475



Американський інтернет-гігант Google сьогодні, 29 травня, запустив у відкритому доступі експериментальний поштовий сервіс Inbox. Як говориться в офіційному блозі Google, додаток поки доступний тільки для користувачів Google Apps.

Також компанія представила низку нових можливостей для Inbox, такі як Trip Bundles (збирає електронні листи про поїздку в конкретне місце), Undo Send (вже існує в Gmail); Swipe і Delete.

Компанія також представила власний фотосервіс – Google Photos, який, як очікується, складе конкуренцію популярному сервісу Instagram. При розробці Google Photos пріоритетним було завдання дати користувачам можливість зберігати в одному місці фотографії з будь-яких пристроїв і швидко їх сортувати.

Крім того, планується, що новий сервіс дозволить ефективніше шукати потрібний користувачеві знімок. Для цього Google планує використовувати технологію розпізнавання осіб, яка дозволить знаходити фотографії людини навіть у випадках, коли вона на них не відзначена.

Отримати доступ до Google Photos можна буде з будь-якого пристрою, що дозволяє виходити в інтернет. При цьому компанія обіцяє необмежений обсяг сховища для фотографій і підтримку знімків розміром до 16 мегабайт.

Сукня Дженніфер Лопес стала причиною створення Google Images

Зазначимо, Google вже не вперше намагається створити конкурента популярним онлайн-сервісам. Раніше вона запустила власну соціальну мережу Google+, яка повинна була стати суперником Facebook, проте не змогла домогтися такої ж популярності.

Водночас Google зумів розробити мобільну операційну систему Android, яка вважається основним конкурентом iOS від Apple, а також браузер Chrome, який успішно витримав конкуренцію з боку Internet Explorer і Mozilla Firefox.

Як повідомляв Кореспондент.net, у березні старший віце-президент Google Сундар Пічаї виступив на конференції Mobile World Congress 2015 року і розповів про майбутні проекти своєї компанії.
За матеріалами: Интерфакс,  BBC

Читайте також:  Google готує інновацію для своїх користувачів

Шукайте деталі в групі Facebook