facebook

“Щасливчики”: астролог розповів, яким знакам Зодіаку пощастить у 2020 році

Астролог Павло Глоба розказав, яким знакам Зодіаку пощастить у 2020 році.

Про це пише Styler.

Близнюки


Близнюків у році білого Щура чекає приголомшливий успіх, але за однієї умови. Астролог радить представникам цього знаку не сидіти без діла, а завжди перебувати в епіцентрі подій. Тільки безперервний рух допоможе. Близнюкам перевершити самих себе у будь-якій сфері життя.

Леви

У 2020 Левам вдасться досягти амбітних цілей. При цьому експерт рекомендує братися за роботу вже з перших днів нового року. Непрості ситуації також будуть, в таких випадках потрібно буде проявити оригінальність й креативність, щоб подолати труднощі. Астролог радить не боятися змін й бути уважнішими до близьких.

Скорпіони

Скорпіони у майбутньому році відкриють для себе кар’єрні перспективи. Декому випаде шанс змінити місце роботи. Рік білого Щура – це час для сміливих людей. Павло Глоба радить залишити зайву скромність у минулому і сміливо кидатися назустріч до нових звершень. 2020 рік буде вдалим для великих покупок, переїздів і подорожей.

Козероги

На Козерогів у рік білого Пацюка чекає велика кількість можливостей в любові та кар’єрі. Рік буде вдалим і динамічним. Павло Глоба рекомендує більше відпочивати в колі сім’ї та не жертвувати стосунками заради роботи. Крім того, слід звернути увагу на своє здоров’я, частіше бувати на свіжому повітрі й виключити зі свого меню шкідливу їжу.

Читайте також:  Зі смаком: У Франківську сурогатний алкоголь ховають в смітнику

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.