facebook

Чоловік вбив дворічну дівчинку, яка не хотіла вмиватися

Коли мама дівчинки повернулася, він розповів, що її дочка загинула випадково, і запропонував поховати дитину таємно.



Кемеровський обласний суд засудив до в’язниці колишнього співробітника Росгвардії за вбивство дворічної дівчинки. Про це повідомляє прес-служба регіонального управління Слідчого комітету Росії. За даними слідства, у вересні 2018 року 23-річний мешканець Кемерова наглядав за дочкою своєї 19-річної знайомої, якої не було вдома. Дівчинка перекинула тарілку, коли молодий чоловік годував її. Він відніс дитину у ванну, щоб умити, але та вередувала і відверталася від води. Розлютившись, чоловік направив струмінь води в обличчя дівчинки.

Коли його знайома повернулася, він розповів їй, що її дочка загинула випадково, і запропонував нікому про це не розповідати, а поховати дитину таємно, щоб їх не звинуватили у вбивстві. На наступний день вони закопали тіло в лісі. Занепокоїлася про безвісне зникнення дитини її прабабуся. Жінка кілька місяців цікавилася в онуки здоров’ям її дочки, а також просила її привести до неї дитину.

Та придумувала різні приводи, щоб не зустрічатися з родичкою. У результаті бабуся звернулася до поліції. Її онучка розповіла, що дитина подавилася їжею і загинула, після чого її поховали в лісовому масиві. Слідчі з’ясували, що до справи причетний 23-річний близький знайомий матері дитини.

Його затримали, він дав свідчення і показав місце поховання. На момент злочину він був осудний. Після цього молодого чоловіка звільнили з Росгвардії, де він проходив службу. Рішенням суду він засуджений до 17 років колонії суворого режиму. У відношенні матері загиблої дівчинки за невиконання обов’язків по вихованню неповнолітньої дитини матеріали були передані в органи поліції.

Читайте також:  Унікальний спосіб швидко позбутись похмілля

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.