facebook

На Тернопільщині потяг смертельно травмував жінку, яка стояла біля колій з піднятою рукою

Жінка похилого віку загинула на місці інциденту.



На Тернопільщині вантажний потяг смертельно травмував жінку, яка з невідомих причин стояла біля залізничної колії з піднятою рукою. Як повідомили УНІАН в секторі комунікацій головного управління Національної поліції України в Тернопільській області, надзвичайна подія трапилася в Збаразькому районі 27 листопада близько 20.30. За попередньою інформацією, вантажний потяг «Гричани-Миколаїв-Дністровський» із 48 завантаженими вагонами рухався зі швидкістю 50 км/год в напрямку станції «Тернопіль».

У селі Максимівка машиніст побачив силует людини, жінка стояла біля рельсів з піднятою рукою. На звукові сигнали жінка не відреагувала. Машиніст застосував екстрене гальмування, проте уникнути удару не вдалося.

Права частина локомотиву зачепила жінку, яка від отриманого удару загинула на місці. Встановлено, що загибла – тернополянка (1956 року народження). Даний факт внесений в ЄРДР відповідно до ст. 276 ч. 2 ККУ (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного транспорту, що спричинили смерть).

Читайте також:  Олена Стрижак із Франківська взяла під опіку чотирьох сиріт і знає, що таке щастя

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.