facebook

Під час будівництва будинку знайшли старовинну скриньку. Потап розкрив головний секрет. Містика!

В цьому році продюсер і виконавець Олексій Потапенко (Потап) святкує 20-річчя своєї сценічної діяльності і з цієї нагоди розповів закулісні історії творчого та особистого життя зі своєю дружиною Настею Каменських.



Щоб зізнатися коханій він придумав історію, яку почав втілювати задовго до знакової для пари події. Місяць він тримав інтригу.

Про це він повідомив в інтерв’ю програмі «Життя відомих людей».

Олексій Потапенко поділився тим, які труднощі подолала їхня з Настею любов на шляху до офіційних і суспільних стосунків.

Ні для кого не секрет, що групі «Потап і Настя» було досить важко взаємодіяти на початку спільної кар’єри. Їхнє майбутнє як дуету неодноразово було під загрозою розпаду. Тримала їх разом тільки любов шанувальників. Однак незабаром партнерство на сцені переросло в щось більше.

Щоб зробити пропозицію коханій, Потап придумав незвичайну історію. Він розповів дівчині, що під час будівництва фундаменту їхнього будинку знайшли старовинну шкатулку. Настя виявила величезне бажання дізнатися, що всередині, вона адже обожнює раритетні речі. Однак поїздку на будівництво Потап відкладав цілий місяць. Скринька з обручкою чекав свого призначення, поки Настя власноруч не відкрила цей сюрприз.

«У цей дощовий день я хочу тобі сказати таку хрень», – встиг сказати співак, стоячи на одному коліні.

Без зайвих слів кохана зрозуміла його і погодилася стати дружиною Олексія Потапенка.

Читайте також:  Дизайнерка з Івано-Франківська Марія Чуднова вразила світ своїми витворами (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.