facebook

Їй замало обшуків! Звіробій впала у нову істерику. Нацепить балаклаву і влаштує шоу

Волонтерка Маруся Звіробій виступила з новою різкою заявою проти президента Володимира Зеленського.

Так, жінка обновила аватарку на Facebook, додавши напис в стилістиці “Зе-команди” – “ЗвіробійСЯ!”



“Потішна заставочка. Наша земля – наш порядок! Не російський! Донбас наш! Крим наш! Прості речі. Українська влада повинна мати такий же напрямок не на словах, а на ділі. Інакше цю наліпочку на лобі вам наліпимо!” – написала вона.

Як відомо, раніше Маруся Звіробій і нардеп від “Європейської солідарності” Софія Федина зробили скандальну заяву про президента Володимира Зеленського, натякнувши, що його можуть вбити. Потім були заведені кримінальні провадження з формулюванням “заклики до вбивства людини і повалення державної влади”.

Нещодавно Звіробій поскаржилася на нібито переслідування людей, незгодних з політикою Зеленського. Також вона звинуватила президента в тому, що він нібито буде здавати інтереси України.

Окрім цих обурливих заяв, волонтерка, яку викликали до ДБР у понеділок, анонсувала шоу і закликала прийти усім охочим. Про це вона повідомила у Facebook 30 листопада. За її словами, влада «вчить якою мовою вести діалог і як влаштовувати шоу».

«Буду в балаклаві й усіх запрошую… Хочте шоу, буде шоу», – написала вона, додавши, що на мітингу «балаклави вітаються». На допит Звіробій викликали як свідка у справі про погрози президенту Володимира Зеленського, розповів раніше адвокат волонтерки.

На допит Звіробій викликали як свідка у справі про погрози президенту Володимира Зеленського, розповів раніше адвокат волонтерки.

Читайте також:  "Україна – "безбожна, дика та аморальна": Захарова влаштувала істерику через обшуки в храмах МП

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.