facebook

“Повертаюся, а у дитини немає половини голови”: дружина Соболєва розповіла, як загинув її син (відео, 18+)

Матір вбитої в Києві дитини закликала всіх берегти своїх дітей і близьких.

Депутат Київської обласної ради В’ячеслав Соболєв і його дружина розповіли журналістам страшні подробиці того вечора, коли від кулі кілера загинув їх маленький син.

Так, перед трагедією сім’я збиралася їхати за новою будкою для собаки. Цуценя вони завели всього кілька тижнів тому. Постріл пролунав, коли Соболєв вже сидів за кермом, а члени його сім’ї знаходилися в машині. Дружина депутата швидко зрозуміла, що відбувається. “Цей постріл. Я розумію, що це був саме він. Кажу чоловікові: “швидко, тисни на газ”. Дивлюся – начебто живий. А потім я повертаюся і бачу, що у моєї дитини немає половини голови. Я вам єдине хочу сказати – бережіть своїх дітей, сім’ї”, – цитує «Страна» слова жінки.

Як повідомляв УНІАН, увечері 1 грудня у центрі Києва обстріляли позашляховик Range Rover”, за кермом якого перебував депутат Київської облради від «БПП Солідарність», власник ресторану «Маріо» В’ячеслав Соболєв. В результаті стрілянини загинув 3-річний син депутата, який був у салоні автомобіля. На наступний день, 2 грудня, поліція повідомила про затримання підозрюваних у вбивстві дитини. Сьогодні Шевченківський райсуд Києва взяв під варту на 2 місяці одного з підозрюваних у замаху на Соболєва і вбивстві його 3-річного сина.

Читайте також:  “Зачистити” бандерівську сволоту”: у Польщі грубо принизили українців, поляка хочуть жорстко покарати

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.