facebook

Рада ухвалила закон про держполітику щодо заробітчан

Народні депутати України ухвалили в цілому законопроект щодо формування державної політики у сфері праці, трудових відносин, зайнятості населення та трудової міграції.




Female hands holding Ukrainian abroad passports on the Krakow city center background. Traveling to Europe from Post-Soviet countries or emigration to Europe concept

Відповідне рішення підтримали 264 народних депутати, передає кореспондент УНН. Проект закону №2168 про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо формування державної політики у сфері праці, трудових відносин, зайнятості населення та трудової міграції має на меті забезпечити реалізацію ключових реформ, зокрема лібералізація трудових відносин у відповідність до вимог сучасності.

За словами авторів законопроекту, він має на меті пришвидшити реалізацію ключових реформ, зокрема лібералізація трудових відносин у відповідність до вимог сучасності й передбачає передачу всіх повноважень у сфері трудових відносин і трудової міграції Міністерству розвитку економіки.

Читайте також:  Українці-заробітчани розповіли, що в Італії для них було найскладнішим

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.