facebook

Sanatoria 2020 буде?: Для Італії – це надходження до бюджету в понад 1 млрд євро

Радикали та партія Più partiti внесли пропозицію, щоб вирішити проблему з нелегальними іммігрантами, видавши санаторію. Ця пропозиція була схвалена Сенатським комітетом з питань бюджету та передбачає санаторію для всіх іноземців, які не мають дозволу на проживання (permesso di soggiorno) на території Італії.
*Але дана пропозиція ще не ввійшла в дію!!!

Це означає, що такі партії, як Partito Democratico, Movimento 5 Stelle та Italia Viva повинні ще проголосувати “за” чи “проти”.
Для Італії ця пропозиція є досить вагомою, так як передбачає надходження до бюджету в понад 1 млрд євро.

Ви, напевно, чули і про кампанію “Ero straniero”, яка передбачає скасувати будь-яку форму порушення щодо імміграції та має на меті вирішити ситуацію із зайнятістю іноземних громадян.
Відповідно до даної кампанії, всі іноземці повинні мати дозвіл на проживання, щоб працювати в Італії. Всі, хто цього не має, будуть змушені сплатити штраф, надати документальне пояснення, а саме головне негайно легалізувати своє перебування на території Італії.

В найближчі дні Partito Democratico, Movimento 5 Stelle та Italia Viva повинні проголосувати, і навіть, якщо здається, що всі НЕ проти, все ж таки повинно вийти офіційне підтвердження.

Надіємось разом з вами на Санаторію, якої, до речі, вже не було 7 років, щоб допомогти кожному з вас!!!

Читайте також:  Зеленський провів телефонну розмову з лідером Польщі: з'явилися подробиці

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.