facebook

Били ногами: у Рівному дві дівчини жорстоко помстилися школярці за ляпас під час сварки

Зазначається, що побита дівчина має певні розлади здоров’я.



У Рівному поліцейські розслідують факт побиття школярки із розладами здоров’я. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області Як зазначили у поліції, 28 листопада до них звернулася рівнянка із заявою про те, що її 15-річну доньку побила невідома особа на території школи в присутності однокласниці.

«Працівники поліції, провівши ряд слідчих дій та розшукових заходів, встановили, що під час уроку у дев’ятому класі одна із учениць словесно образила іншу, яка до того ж має певні розлади здоров’я. У відповідь отримала ляпас. Суперечку дівчат одразу залагодила вчителька. Однак 15-річна школярка вирішила поквитатися зі своєю кривдницею, залучивши до цього свою 17-річну подругу», – зазначили у поліції. Наступного дня після інциденту, коли однокласниці прийшли за школу, до них підійшла й 17-річна дівчина. Вона штовхнула 15-річну школярку, а коли та впала – взялася бити її ногами по всьому тілу.

За цим фактом слідчі Рівненського відділу поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження). Відповідно до результатів судово-медичної експертизи, завдані тілесні ушкодження відносяться до легких. «Нині обидві неповнолітні дівчата спілкуються із правоохоронцями та зізнаються, що дуже шкодують про вчинене. Досудове розслідування триває», – зазначили у поліції.

Читайте також:  Чоловіки заради сексу видають з себе недоторку частіше, ніж жінки

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.