facebook

Терористи грабують недограбоване! Готуються до втечі???

У «ДНР» і «ЛНР», як відомо, «скрепы русского мира» діляться на два види – “гарматне м’ясо” і тилові пройдисвіти. Першим належить красиво вмирати за інтереси других



.

Очевидці розповідають, що морги Горлівки та Єнакієва забиті трупами. Лише впродовж останнього тижня в Єнакієве з позицій в районі Горлівки доставили 25 трупів місцевих бойовиків, які стали жертвами не тільки внаслідок бойових зіткнень з силами АТО, але й загинули в результаті «розбірок» з бойовиками з інших бандформувань. Не менше загиблих і в моргах Новоазовська та Старобешева.

Пройдисвіти «ДНР»-«ЛНР» у свою чергу самі є представниками інтересів кремлівських олігархів. Головне завдання пройдисвітів – просто грати ролі міністрів і депутатів, при цьому важливо надуваючи щоки і роблячи вигляд, що все це серйозно.

А як справи в так званій «Новоросії», цих людей найменше хвилює.

У місті Антрацит шахтарі почали страйк. Мова йде про шахту «Комсомольська», де жоден шахтар не спустився в шахту. Гірники вимагають від «уряду» так званої «ЛНР» погасити заборгованість із заробітної плати за відвантажене вугілля. Кажуть, страйк ще триває. Раніше шахта «Комсомольська» входила до складу державного підприємства «Антрацитвугілля» і вважалася однією з найперспективніших в Україні.

Ще одна перспективна шахта імені Леніна, в Горлівці, банально пущена на металобрухт. У такому вигляді її вивозять в Росію.

А в Авдіївці остаточно розбомбили коксохімзавод. Без нього – місту кінець.

Джерело – http://www.radiosvoboda.org/content/article/27043682.html

Читайте також:  До Єнакієвого за тиждень звезли 25 тіл бойовиків

Шукайте деталі в групі Facebook