facebook

“Вона ніколи не називала мене “дідусем””: у столиці знайшли тіло студентки зі зв’язаними ногами і пробитою головою

У Москві знайшли вбитою студентку Російського університету дружби народів (РУДН). Про це у вівторок, 10 грудня.



За даними видання, тіло дівчини зі зв’язаними ногами і пробитою головою, загорнуте в ковдру, виявили на балконі квартири бабуся з дідусем. 20-річна Анна не виходила на зв’язок від вихідних, в останній раз дідусь, він же її опікун, відвідував внучку в суботу: та прихворіла, і він вирішив привезти ліки. На наступний день родич спробував додзвонитися до внучки, але та не брала трубку, а потім написала повідомлення зі словами «дідусю, я погано себе почуваю».

Чоловік, насторожений тим, що Анна ніколи не називала його «дідусем», вирішив провідати її ще раз. Двері в квартиру були замкнені на ключ зовні.

Родичі дівчини підозрюють у вбивстві 23-річного співмешканця, який переїхав до неї три тижні тому. Він зайнявся облаштуванням квартири, купив телевізор і планував придбати пральну машину. Після події молодий хлопець зник, і його місце розташування досі залишається невідомим.

Загибла Аня в 2020 році повинна була закінчити бакалаврат РУДН, філологічне відділення (вивчала французьку, англійську та німецьку мови).

«Слідчими органами ГСУ СК у Москві порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 105 КК РФ ( “Вбивство”)», – пояснила старший помічник глави ГСУ СК Росії по місту Юлія Іванова.

Читайте також:  Івано-Франківськ знову мінують з Москви

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.