facebook

Динамо ганебно вилетіло з Ліги Європи

У заключному турі кияни на “Олімпійському” ледь не програли скромному “Лугано”.

У заключному матчі групового етапу Ліги Європи київське “Динамо” на “Олімпійському” приймало швейцарський “Лугано”.

Для виходу в плей-офф киянам потрібна була тільки перемога, проте підопічні Олексія Михайличенка завершили матч внічию. У першому таймі “Динамо” володіло перевагою, але втілити її в перевагу в рахунку не змогло. Найкращий момент у киян втратив Артем Бесєдін, який з меж воротарського замикав простріл Віталія Миколенка, але пробив над поперечиною.

А перед самою перервою “Динамо” пропустило – одна з рідкісних атак “Лугано” завершилася подачею від лицьової і точним ударом головою у виконанні Марко Араторе.

У другому таймі стовідсотковий момент біля воріт “Лугано” виник після того, як Віталій Буяльський переправляв м’яч у дальній кут, але влучив у штангу, після чого сфера вилетіла в полі. До кінця матчу динамівці створили ще кілька моментів, але пішли від поразки лише в компенсований час – обвідним ударом з меж штрафного відзначився Віктор Циганков.

За підсумками групового етапу “Динамо” набрало 7 очок і посіло третє місце в групі В. У плей-офф вийшли “Мальме” (11 очок) і “Копенгаген” (9 очок).

“Динамо” вдруге в історії своїх виступів у Лізі Європи не зуміло вийти до плей-офф турніру.

“Динамо” – “Лугано” – 1:1


Голи: Циганков, 90+4 – Араторе, 45 “Динамо”: Бущан, Миколенко, Кадар, Попов, Кендзьора (Цітаїшвілі, 64), де Пена (Гармаш, 77), Шепелєв, Буяльський, Караваєв, Циганков, Бесєдін (Соль, 81). “Лугано”: да Коста, Яо, Сульмоні, Дапрела, Обексер, Кустодіо, Ловрич (Чрнігой, 84), Гвідотти (Вечеи, 55), Дальмонте (Марич, 64), Араторе, Холендер УНІАН раніше також повідомляв про те, що донецький “Шахтар” у плей-офф Ліги Європи не буде сіяним.

Читайте також:  На посаду наставника збірної України з футболу може претендувати прикарпатець

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.