facebook

Показали розмову Зеленського із російськими пропагандистами

15 грудня російське телебачення показало розмову президента України Володимира Зеленського з представниками телеканалу “Росія 1”.

Розмова відбулася під час саміту “нормандської четвірки” в Парижі. Знімальна група зустріла Зеленського в кулуарах саміту і запитала про враження від першої зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним, повідомляє DW.

“Перша зустріч особиста. Поговорили, піднімали важливі питання. Зараз всі втомилися – хочемо повечеряти. Я вважаю, що це правильний початок, в принципі, для зустрічей такого формату”, – сказав Зеленський.

“У нас є можливість домогтися важливого результату – кінця війни в Україні, кінця війни в нашій країні. Я хочу… По-перше, через чотири місяці буде ще зустріч, тому що багато питань – за один раз все не вирішити. І дійсно – різні погляди на різні питання”, – сказав Зеленський

Найважливішим він вважає початок спілкування між сторонами.

“Мінськ, як то кажуть, Мінськом, але час йде, час змінюється. У нас інші трошки погляди. Я вважаю, що, в принципі, в нашій країні видніше, тому що це наша країна і ми дуже добре знаємо людей, які живуть на окупованих територіях. Я вважаю, що головне те, що ми всі почали спілкуватися. І це найголовніше “, – сказав президент України.

Пропагандисти назвали розмову “першим нормальним повноцінним спілкуванням” українського президента з російськими ЗМІ за останні 6 років.

Читайте також:  Звільнений політв'язень Сенцов відкрив конференцію YES та потужно звернувся до Зеленського (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.