facebook

Смертельна ДТП з автобусом: пасажири розповіли про неадекватну поведінку водія (відео)

Нині у лікарні залишаються десятеро постраждалих від аварії.

Пасажири рейсового автобусу, який потрапив у страшну аварію поблизу села Мости на Чернігівщині, розповіли, що водій транспорту поводив себе дивно та агресивно.

Про це йдеться у сюжеті ТСН. Зазначається, що в ДТП загинули троє пасажирів автобуса. Нині у шпиталі постраждалих залишилося десятеро. Водія, який був за кермом, та ще декількох пасажирів перевели до обласної лікарні. У вкрай тяжкому стані залишається інший 21-річний водій автобуса. У нього черепно-мозкова травма і набряк мозку.

Лікарі вважають, що його потрібно транспортувати якнайшвидше. Однак побоюються, що його стан не дозволить провести транспортування. Медики визнають, що найбільше пощастило водієві фури, в яку врізалися – громадянину Сербії. Попри те, що кабіну зім’яло вщент, чоловік відбувся саднами і переляком. Пасажири автобуса кажуть, ще від самого початку помічали за водієм щось дивне. За їх словами, той поводився агресивно і грубив пасажирам.




“Поводився дивно, обзивав нас”,
– розповідає одна з пасажирок. Компанія-перевізник поки що цього не коментує.

Стверджують, що водій був досвідченим, тож не розуміють, як могло статись трагедія.

Як повідомляв УНІАН, 16 грудня, близько 22:40 на автодорозі Кіпті-Глухів-Бачівськ поблизу с. Мости, Бахмацького району сталася ДТП за участю пасажирського автобусу “Neoplan” сполученням “Херсон – Москва”, вантажного автомобіля “IVECO” (Республіка Сербія) та легкового автомобіля “TOYOTA Camry”. Повідомлялось, що внаслідок ДТП загинуло 3 особи чоловічої статі та 16 осіб травмовано. Постраждалих госпіталізували до Бахмацької центральної лікарні. За словами речниці обласного управління Юлії Ковтун, за попередньою інформацією, водій автобуса під час обгону іншого транспортного засобу виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся із вантажівкою. В автобусі перебували 2 водіїв та 31 пасажир, у тому числі немовля. Водій, який перебував за кермом, і двоє пасажирів загинули на місці.

Читайте також:  Подробиці шокуючої ДТП у Крихівцях: п’яна водійка вини не визнає, а у реанімації вже двоє людей (НОВІ ФОТО,ВІДЕО)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.