facebook

Росіянка “Тереза” привселюдно розстрілювала 20-річних бійців АТО

Розвідник батальйону “Азов” Максим Ярошкілька, який кілька місяців провів у полоні у бойовиків, розповів подробиці поводження з полоненими з боку російської громадянки Лариси Чубарової на прізвисько “Тереза”

im578x383-Без имени


“Вона приходила до гаражів, де сиділи “малі” (а наші бійці були зовсім молоденькими, до двадцяти років), і викликала їх на допит. Одного разу військовополонених вели по двору, і “Тереза” побачила, що у солдата на обличчі кров. “Ой, що ви зробили з хлопчиком? – сказала вона. – Принесіть ватку і спирт!” Дбайливо витерла кров і… забрала хлопця на допит. Після того допиту хлопчину буквально тягли, його ноги волоклися по землі”, – сказав він.

Боєць “Азова” також розповів, що Чубарова особисто розстрілювала українських полонених у всіх на виду.

“Тереза” повернулася до вартового і, вказавши на українського солдата, наказала: “Застрели його”. Охоронець відмовився стріляти: “Комендант не давав команду. Може, вони на обмін підуть чи ще кудись…” Вона крикнула: “Ти що, забув, що я тут старша?” – вихопила пістолет Макарова, зірвала з очей солдата скотч і вистрілила йому в стегно. Боєць закричав. Другу кулю “Тереза” випустила йому в голову, і хлопчина замовк. Ще один солдат, зовсім пацан, почав від жаху ревіти, як поранений звір. Вона з нього теж зірвала пов’язку, двічі вистрілила йому в живіт і добила кулею в голову”, – розповів Ярош.

Нагадаємо,7 квітня у Харкові було затримано росіянку на прізвисько “Тереза”, яка приїхала в місто в лютому цього року з метою збору розвідувальної інформації та координації діяльності диверсійно-розвідувальних груп, які діють на території регіону.

Пізніше стало відомо, що жінка причетна до катувань українських бійців.

джерело http://fakty.ua/200473-tereza-mogla-snachala-zabotlivo-vyteret-krov-na-lice-plennogo-a-potom-hladnokrovno-ego-rasstrelyat

Читайте також:  Через ревнощі чоловік катував співмешканку (ВІДЕО)

Шукайте деталі в групі Facebook