facebook

Молодим батькам було 12 і 15, як вони живуть через десятиліття

Вони стали наймолодшими батьками в світі. На момент народження дитини дітям було 12 і 15 років.

Свого часу ця історія наробила багато шуму в 2009 році. Цей незвичайний випадок стався у Великобританії. Справа в тому, що на світ з’явилося немовля, якого народила 15-річна дівчинка Шантель Стедман. Татові дитини Альфі Паттену було всього 12 років.

Мама немовляти повідомляла всьому світу, що вони самі зможуть підняти свою дитину. Альфі переїхав до Шантель. Батьки Шантель поставилися до новини спокійно. Тато Шантель був безробітним.

А ось тато Альфі повідомив пресі, що його син просто зіпсував собі життя. Незважаючи на те, що сам Альфі розповідав, що у нього всередині все буквально перевернулося коли він взяв немовля на руки.



Як виявилося, слова тата Альфі були пророчими.

Сам Альфі був досить забитою дитиною. Він любив сидіти вдома і грати в комп’ютерні ігри. З Шантель їх пов’язувала спільна участь в комп’ютерній грі.

Іноді вони закривалися в кімнаті, щоб пограти. Коли Шантель сказала матері, що вагітна і зараз на третьому місяці, та зрозуміла, що діти не просто грали в комп’ютерні ігри.

Звичайно, Шантель і Альфі жалкували. Але вирішили стати хорошими батьками.Альфі намагався піклуватися про дитину. Комп’ютерні ігри його більше не цікавили.

Але незабаром стали спливати неприємні подробиці про Шантель. З’явилися інші підлітки, які заявляли, що можуть бути батьками дитини Шантель. Довелося зробити ДНК-тест.

Як виявилося, Альфі не є батьком дитини. Батьком дитини виявився якийсь Тайлер Баккен, якому тоді виповнилося 14 років.

Але він відмовився від Шантель і немовляти. Після цього скандалу Шантель з батьками і дитиною поїхали в інше місто. Відомо, що вона вийшла заміж і народила другу дитину.

Читайте також:  “Заразився від вакцини – і паралізувало”: стало відомо про стан і причину хвороби 2-річної дитини

А життя Альфі склалася зовсім не радісно. Після скандалу йому докучали журналісти. Альфі перестав ходити в школу. Зараз він просто сидить вдома.

Його утримують батьки. Кілька разів він був спійманий на крадіжці.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.