facebook

Біля Одеси мікроавтобус збив пішохода та протаранив легковик: двоє загинуло (фото)

На Одещині водій мікроавтобуса збив пішохода, після чого виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з легковиком, водій якого помер від зіткнення. Про це повідомляє УНН із посиланням на відділ комунікації ГУНП Одеської області.



Повідомляється, що подія сталася на 220 км автотраси “Одеса-Рені” 19 грудня, близько дев’ятої години вечора, 19 грудня.

“В ході першочергових слідчих дій встановлено, що 31-річний водій мікроавтобуса Ford Transit біля села Утконосівка Ізмаїльського району здійснив наїзд на невідомого чоловіка, після чого виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з зустрічним автомобілем Toyota Camry. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди пішохід та 46-річний водій легковика загинули на місці. Водія мікроавтобуса госпіталізовано до міської лікарні, а двом його пасажирам медичну допомогу надали на місці аварії”, – йдеться у повідомленні.

Вказано, що за даним фактом слідчі відкрили провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, в рамках якого встановлюватимуть усі обставини події.

Читайте також:  Неймовірний талант, такому голосу можна лише позаздрити: юна прикарпатська співачка змусила танцювати зіркових суддів шоу “Голос.Діти

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.