facebook

“Як далі жити? 5 дітей залишились без матері”: Подружжя розбилось у моторошній аварії.

У Запорізькій області сталося лобове зіткнення автомобілів: пасажир загинув, водії в лікарні.

На автодорозі Запорізької області водій легкового автомобіля виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення з іншою машиною.

20 грудня близько 10:30 в поліцію Запорізької області надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими на 506 км автодороги «Запоріжжя-Маріуполь». Повідомляє прес-служба ГУНП в Запорізькій області.

На місці події поліцейськими попередньо встановлено, що водій автомобіля «Toyota Camry», чоловік 1968 року народження, здійснюючи рух по автодорозі в напрямку міста Запоріжжя, змінив напрямок руху вліво, виїхав на зустрічну смугу руху та скоїв зіткнення з автомобілем «Renault Kango», яким керував чоловік 1951 року.

В результаті аварії пасажир автомобіля «Renault», жінка 1950 року загинула на місці події, обидва водії доставлені в лікарню.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Після трагічної аварії дочка загиблої і госпіталізованого водія, Світлана Зарудінська, написала пост відчаю в соц мережі, зі звинуваченнями в адресу водія, машина якого протаранила авто її батьків.

“У моїй родині сталася страшна трагедія!
Батьки потрапили в ДТП, Мами більше немає, Тато в реанімації (3 складних відкритих переломи, на штучному диханні).
Ця людина поламала 2 життя, позбавила 5 дітей матері.
Як далі жити? Не передати все те що відчуваю, сльози та крики. Це нестерпно …
Це страшно Мої батьки незаслужили таке Горе, Чому так? Випробування такі. Це не повинно бути безкарним. Вбивця повинен понести покарання “, – пише дівчина.

Читайте також:  У Польщі вертоліт з українцями впав в озеро, на борту була неповнолітня дівчина

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.