facebook

Прикордонники розповіли, де найбільші черги на в’їзд з Польщі в Україну

Сьогодні вранці черги легкових транспортних засобів на в’їзд з Польщі в Україну сформувались майже перед усіма пунктами пропуску, однак до обіду кількість автомобілів вдалось зменшити. Найбільш завантаженими напрямами залишаються три пункти пропуску на кордоні з Польщею – “Дорохуськ-Ягодин”, “Медика-Шегині”, “Корчова-Краківець”. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу ДПСУ.



“Станом на сьогоднішній ранок, за інформацією польських прикордонників, черги легкових транспортних засобів сформувалися майже перед усіма автомобільними пунктами пропуску, однак вже до обіду кількість машин у черзі на в’їзд в Україну спільними зусиллями вдалося істотно зменшити на всіх напрямах”, — йдеться у повідомленні.

Вказано, що прикордонники радять використовувати для перетину кордону пункти пропуску “Хребенне-Рава-Руська”, “Долгобичув-Угринів”, “Зосін-Устилуг”.

“Найбільш завантаженими напрямами залишаються “Дорохуськ-Ягодин” (близько 250 легкових ТЗ на в’їзд в Україну), “Медика-Шегині” (близько 260 легкових машин) та “Корчова-Краківець” (350 авто)”, – зазначили у ДПСУ.

Вказано, що черги легкових транспортних засобів до країн ЄС з боку України відсутні.

Держприкордонслужба прогнозує істотне зростання пасажиро-транспортного потоку до ЄС після завершення свят.

Читайте також:  Будьте обережні: в Україні очікується землетрус

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.