facebook

«Я вбивав сатану»: в Харкові бізнесмен, розстріляв друга, його дружину і дочку. Моторошний поворот в справі

Про цю трагедію, яка сталася у Харкові 24 червня 2018 року, писали чи не всі вітчизняні ЗМІ. Бізнесмена Костянтина Безрука звинувачували в подвійному вбивстві. Він виламав двері в квартиру і холоднокровно розстріляв з автомата спочатку свого друга дитинства Олега, а потім і його дружину Яну. Коли в передпокій на шум вибігла їх 12-річна дочка Саша, вбивця вистрілив кілька разів у бік дівчинки. Дві кулі потрапили їй в ногу, одна – в плече, але пройшли навиліт. Саші, слава Богу, пощастило вижити – добивати дівчинку вбивця не став.



Закривавлену Сашу на балконі виявила сусідка. Дівчинка плакала і кликала на допомогу. Її 70-річна бабуся, яка вийшла з ванної, коли злочинець вже зник, була в такому шоці, що навіть не змогла самостійно викликати поліцію.

Про причини розстрілу 42-річним Безруков сім’ї кращого друга тоді, по гарячих слідах, можна було тільки здогадуватися. За офіційною версією, Олег позичив у бізнесмена сто тисяч доларів і не поспішав їх віддавати. Але тепер з’явилася нова версія вбивства. На цей раз містична. Костянтин, якого через дві години після злочину затримали з автоматом і великою сумою готівкою (200 тисяч доларів і 50 тисяч гривень) несподівано промовив: «Я вбивав не людину. Я вбивав сатану ». При цьому бізнесмен виглядав абсолютно осудним, хоча і наляканим.

Читайте також:  Від сьогодні в аптеках можна отримати низку безкоштовних ліків

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.