facebook

У зоні АТО важкі поранення отримав боєць із Прикарпаття, який нещодавно втратив на війні брата

Військовий із Прикарпаття, який нещодавно втратив на війні брата, потребує допомоги. Василь Стефурак із Городенківщини отримав важкі поранення.

хелп-допомога


Василь Степанович Стефурак  — боєць із Городенківського району, інформує спільнота “Поранені SOS” у Facebook.

 

20 лютого він отримав важке плечове поранення, перебував у лікарні в Артемівську, Дніпропетровську. Зараз знаходиться у військовому госпіталі міста Ірпінь.

 

Василь — із 1993 року, нещодавно втратив молодшого брата, який також загинув на війні. Вдома ще двоє братів. Поряд — мама.
Нагадаємо, Герой АТО, 19-річний Степан Стефурак загинув минулої осені під Донецьким аеропортом. Група, в якій був солдат, йшла в розвідку: авто із засідки обстріляли бойовики. Намагаючись піти з траєкторії обстрілу, водій звернув у лісопосадку і наїхав на міну, встановлену терористами. Тіло загиблого солдата на батьківщину доставив старший брат 21-річний Василь – теж боєць добровольчого батальйону.

 

“Нас було чотири брата. Ми в дитинстві дуже часто билися, напевно, як всі хлопці. Намагалися з’ясувати, хто найсильніший. Сильно один одного били. Потім, звичайно, підросли, стали стояти один за одного. Ділилися останнім”, — розповідав Василь стефурак уже після похорону брата.

 

“Там ворог, який хоче прийти в мирні міста, руйнувати їх, захоплювати полонених, обкладати даниною. Там ворог, який убив мого брата”, — наголошував він, коли заходила мова про війну та про те, щоб повернутися з зони АТО додому.

 

Рахунок Приватбанку: 516 875 720 0211 425 Стефурак Василь Степанович

Читайте також:  В Україні сім'ї з дітьми можуть зареєструватися на нову допомогу у “Дії“: які виплати можна отримати

Шукайте деталі в групі Facebook