facebook

Барселона обіграла Атлетік і завоювала Кубок Іспанії

Барселона здолала Атлетік у фінальному матчі Кубка Іспанії, який відбувся 30 травня.

1632395




З перших хвилин матчу Барселона заволоділа територіальною ініціативою. У свою чергу, баски збудували оборону у своєму штрафному, більше сподіваючись на контратаки. Втім, вдало оборонятися в Атлетіка вийшло недовго.

На 19-й хвилині матчу Ліонель Мессі зробив фантастичний слалом з правого флангу в центр чужого штрафного. Аргентинець обіграв чотирьох захисників суперника і, пробивши в ближній кут, вивів Барселону вперед.

Здавалося, після пропущеного м’яча футболісти Атлетіка побіжать відіграватися, проте номінальні господарі поля продовжували захищатися. Це призвело до другого пропущеного м’яча у ворота басків.

Іван Ракітіч розрізним пасом вивів Суареса на побачення з кіпером гостей. Уругваєць зблизився зі стражем воріт і прострілив на Неймара. Бразильцеві залишалося тільки спокійно переправити м’яч у порожні ворота.

Після перерви баски почали грати набагато активніше, проте відзначилися знову гравці Барселони. Лео Мессі оформив дубль, блискуче замкнувши простріл Дані Алвеса.

Гравці Атлетіка зусиллями Вільямса знайшли в собі сили відіграти один м’яч, однак цього явно не вистачило для того щоб переломити хід поєдинку. Останні ж хвилини зустрічі більше запам’яталися сутичками у виконанні футболістів обох команд, ніж футболом.

Таким чином, Барселона обіграла Атлетік у фіналі Кубка Іспанії і завоювала свій другий трофей у сезоні.

Атлетік – Барселона 1:3

Голи: Іньякі Вільямс, 80 – Мессі, 20, 74, Неймар, 36
За матеріалами: СПОРТ bigmir)net

Читайте також:  Луческу визначиться з майбутнім у кінці квітня – ЗМІ

Шукайте деталі в групі Facebook