facebook

Зеленський заготував українцям “сюрприз” у новорічну ніч

Традиційно в новорічну ніч перед боєм курантів українцям покажуть на екранах новорічне привітання президента. Вперше у цій ролі виступить Володимир Зеленський.



Стало відомо, що святкове звернення до народу глава держави вже записав. Зйомки проходили на столичному ВДНГ, у тому павільйоні, де знімався серіал “Слуга народу” і проект “Танці з зірками”.

Зазначається, що це була лише перша версія новорічного звернення. Режисери ролика хочуть його доопрацювати, тому вже сьогодні, 27 грудня, Зеленський запише ще один дубль.

Разом з ним вітати українців у новорічну ніч з екранів будуть Тіна Кароль, Монатік, Олександр Педан, Маша Єфросиніна, Володимир Остапчук, Юрій Горбунов, Світлана Тарабарова, Аліна Паш (Alina Pash), Оля Полякова, Олег Винник, групи O. Torvald, DZIDZIO і The Hardkiss.

З політиків на запису ролика були присутні віце-спікер Верховної Ради Руслан Стефанчук, перший український президент Леонід Кравчук, а також глава Генштабу Руслан Хомчак.

На кадрах, які опублікував в Instagram продюсер Євген Таллер, видно, що Володимир Зеленський, записуючи новорічне привітання, стоїть на фоні новорічної ялинки. Він одягнений без пафосу – в сіру водолазку і піджак темного кольору.

Нагадаємо, напередодні 2019 року Володимир Зеленський несподівано з’явився в ефірі телеканалу “1+1” із заявою про те, що збирається балотуватися в президенти України.

“І зараз, за кілька хвилин до нового року, я вам дещо пообіцяю. І відразу виконаю. Дорогі українці, я обіцяю вам піти в президенти України. І відразу виконую. Я йду в президенти України. Давайте зробимо це разом. З Новим роком! З новим слугою народу”, — сказав тоді Зеленський.

До слова, вже зовсім скоро настане новий 2020 рік. Звісно, кожна людина очікує на диво та сподівається, що всі бажання та мрії у новому році обов’язково мають здійснитися.

Читайте також:  "Станеш іще кращим": президент Зеленський покликав Андрія Шевченка працювати в Україну після звільнення з "Дженоа"

За традицією, в новорічну ніч Президент України Володимир Зеленський зробить звернення до українців. В свою чергу журналісти вирішила запитати херсонців, що вони хочуть побажати Президенту у 2020 році.

Тетяна: «Бажаємо, щоб в новому році він виконав усі свої обіцянки, з якими балотувався в Президенти України. З мудрістю підходив до прийняття важливих рішень. Хочеться, щоб наші діти нарешті відчули зміни, щоб в Україні нарешті можна було отримувати гідну освіту, роботу, яка б гідно оплачувалася і, звісно пенсії. Щоб українці не виживали, а раділи життю”

Дмитро: «Хочеться побажати Володимиру Зеленському, щоб він все ж таки повернув мир та спокій в Україні. Хочеться, щоб наші полонені українці святкували новий рік вдома”

Валентина: «Посада Президента достатньо складна, набагато важча ніж актора, тому хочеться побажати йому удачі, щоб вона допомогла йому у вирішенні тих проблем, які є в Україні».

Анастасія: «Бажаємо, щоб у 2020 році в нашій країні відбулися позитивні зміни, а це в більшій мірі залежить саме від Президента. Сподіваємося, що він виявиться справжнім чоловіком та виконає всі свої обіцянки. Багато знайомих їде працювати та жити закордон, тому хочеться, щоб цього не було, щоб в нашій країні було приємно навчатися, працювати».

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.