facebook

«Вибирай чи ніж у живіт, чи волосся обрізаємо»: як катували 16-річну Олю

У ніч з 24 на 25 грудня 2019 року у Козятині три дівчини знущалися над студентко. Все відбувалось у кімнаті гуртожитку училища.

— Троє п’яних дівчат (якщо їх так можна назвати), студентки козятинського училища жорстоко побили 16-річну дівчину Ольгу Полонську! — повідомила на ФБ вінничанка Анастасія. Далі пропонуємо прочитати весь допис: «Зачинившись в кімнаті гуртожитку вони на протязі ДВОХ ГОДИН КАТУВАТИ ОЛЮ!!!! Затулили рот та сівши на руки, били по обличчі та голові, так, що дівчина втрачала свідомість ((( Оля стояла на колінах плакала, просила, молила їх, що не чіпайте, та ці СВОЛОЧІ не припиняли свого(

Важко навіть подумати, що дівчина переживала в той момент! ( На цьому нажаль все не завершилось, узявши ніж до рук сказали:”Вибирай чи ніж у живіт, чи волосся обрізаєм”, Оля крізь біль сказала, що волосся!

І маючи гарне довге волосся, залишилась без! ( Але це не головне (Волосся відросте!!! Головне, щоб із здоров’ям все було гаразд! Наразі Ольга знаходиться у лікарні, у неї ЗАБІЙ ТА СТРУС ГОЛОВНОГО МОЗКУ, ТРІЩИНА НИЖНЬОЇ ЩЕЛЕПИ, ТА ЧИСЛЕННІ ГЕМАТОМИ! Як мені відомо, написана заява до поліції, чекаємо подальших дій від правоохоронців!».

Що кажуть у поліції

За фактом знущань над Ольгою Полонською розпочали кримінальне провадження за фактом катування. — 25 грудня до поліції надійшло повідомлення з лікарні про те, те що до них з закритою черепно-мозковою травмою та синцями госпіталізована 15-річна студентка місцевого училища. Зі слів потерпілої, її у кімнаті гуртожитку побили дві дівчини, а третя – відрізала волосся, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області. За інформацією правоохоронців, дівчата, які влаштували “розправу” були нетверезі.

Потерпіла через якийсь час вирвалась і втекла з кімнати, але боялась повідомити в поліцію. Оля наступного дня відчула, що погіршилося її здоров’я та звернулась за допомогою до лікарів. Слідчі Козятинського відділення розслідують кримінальне провадження за частиною 2 статті 127 ККУ (катування), за що передбачено покарання від 5 до 10 років позбавлення волі.

Як коментують у соцмережі:

На Вінниччині лише за тиждень зафіксували декілька випадків підліткової жорстокості.

23 грудня у Вінниці катували студента коледжу: одному з рекетирів лише 16 років. Лікарі з міської клінічної лікарні повідомили у поліцію про 18-річного хлопця, якого привезли побитого у медзаклад.

Як встановило слідство, студента побили двоє юнаків. — Зловмисники напередодні ввечері викликали хлопця на розмову на вулицю, щоб поквитатися. Там вони побили потерпілого та вчиняли дії, що не відповідають загальноприйнятим нормам моралі, принижували його людську гідність, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

За інформацією поліції, нападники вимагали у нього гроші.

— Залякавши розправою у разі, якщо він комусь розповість про це, хлопця відпустили. Студент боявся повідомити в поліцію, однак наступного дня погіршилося здоров’я і довелося викликати швидку, — зазначають правоохоронці. 19 та 16 річні підозрювані перебувають в слідчому ізоляторі. За фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 127 КК України (катування). За такий злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років.

Читайте також:  Обвалення будинку в Дрогобичі: кількість жертв різко збільшилася

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.