facebook

“Відтягнули дівчину у кущі, де вона і померла від холоду”: Моторошна трагедія на ранок після Нового року

Після аварії за участю автомобіля Peugeot, яким управляли підлітки, вранці 1 січня біля села Велика Стариця (Київська область), на місці пригоди виявили мертвою 16-річну пасажирку.



Про це повідомили на сторінці спільноти “ДТП. Київ” в соцмережі Facebook.

Як уточнили очевидці події, в машині, яка потрапила в ДТП, перебувало п’ятеро осіб: 17-річний водій, двоє хлопців по 13 років і дві дівчини – у віці 15 і 16 років.

За їх словами, коли трапилася аварія 16-річну дівчину, яка втратила свідомість, водій за допомогою інших хлопців відтягнув через дорогу в кущі і не дав викликати до потерпілої швидку допомогу. Після цього він зняв номерний знак і пішов додому, наказавши не говорити про те, хто був з ним в машині.

Потерпілу в ДТП виявили випадково, коли перевертали опроконувшійся автомобіль. Очевидці стверджують, що дівчина померла від переохолодження. Її попутниці знаходиться в лікарні з переломами руки і стегна. Водій і двоє інших підлітків відбулися подряпинами.

Раніше повідомлялось, що невдалий запуск святкового феєрверку в новорічну ніч в столиці невідомими молодими людьми потрапив на відео. Обійшлося без жертв.

Читайте також:  В смертельній дтп в Майдані загинула вихователька ДНЗ “Журавлик” Тетяна Вагін (Маснова) з Калуша. Фото

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.