facebook

Без охорони і “Мальдів”: Українці в Мережі діляться фото з новорічного відпочинку Зеленського

У соцмережах з’явилися перші фотографії президента Володимира Зеленського на гірськолижному курорті Буковелі, де ще в жовтні випав справжній перший сніг.



У соцмережі Instagram фото з президентом розміщують лижники, яким пощастило зустрітися на одній трасі з гарантом і його командою.

Аналогічне фото з’явилося і в інших паблік Зеленського.

“Подивітьсяяяяяяя!!! Це сьогодні в Буковелі. Як завжди дякую за фото @zecoffee”, – підписали фото з Володимиром Зеленським.

Нагадаємо, Надія Савченко, колишня народний депутат, яку раніше незаконно утримували в Росії, подякувала президенту України Володимиру Зеленському за обмін полоненими, який відбувся, 29 грудня.

Свої емоції з цього приводу Савченко висловила на своїй сторінці в соцмережі.

“Залито щастям серце! Я дякую всім і кожному полоненому за те, що витримали свій шлях і розділили свою долю з Україною. Я дякую всім рідним і близьким за важку боротьбу і силу дружності українських сімей. Я дякую всім хто гласно і негласно,, працював і продовжує працювати для того, щоб обміни відбувалися “, – написала вона.

Також колишня нардепка зазначила, що обмін полоненими відбувся “не по закону, але по милосердю”.

“Я дякую всім хто в пошуках компромісу з собою, брав вольові рішення не згідно із законом, але по справедливості і по милосердю. Я дякую президенту України Володимиру Зеленському за ще один наполегливий крок до миру”, – додала Савченко.

Читайте також:  Скасування для пенсіонерів плати за комуналку! Зеленський здивував своєю заявою всю країну

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.