facebook

“У нас пропав страх”: мама вбитого Саші Соболєва вразила українців заявою. “Нехай бояться”

Інна Соболєва переміщається на тому ж Range Rover, в якому 1 грудня вбили її трирічного сина. Про це розповіла дружина бізнесмена та депутата Київської обласної ради В’ячеслава Соболєва.



– Я зараз їжджу на тому ж автомобілі Range Rover, в якому сталося вбивство. З тими ж номерними знаками, і мені не страшно в нього сідати. У нас пропав страх. Ми будемо і далі на ньому їздити. Нехай цього автомобіля бояться ті люди, які скоїли цей злочин, – заявила вона.

За словами Інни Соболєвої, перший тиждень після вбивства їх охороняла приватна фірма і подружжя їздили на броньованих автомобілях друзів. Зараз їх охороняє поліція.

Жінка також відтворила події 1 грудня. У ресторані “Маріо” в центрі Києва сім’я їла піцу, а потім поїхала додому. Куля кілера потрапила в хлопчика, оскільки В’ячеслав в момент пострілу нахилився.

– Ми з чоловіком сіли на передні крісла автомобіля. Саша стояв ззаду, по центру, між нашими сидіннями. Коли ми зупинилися на світлофорі, чоловік нахилився за роутером. І в той момент стався хлопок. Якби він не нахилився, куля потрапила б в нього. Куля черкнула потилицю чоловіка, частки секунд. Зараз могло не бути їх обох. Хочу зазначити, що поліція досі не провела експертизу поранення мого чоловіка, – заявила Інна Соболєва.

Читайте також:  Де ти донечко? Вже тиждень шукають зниклу школярку – рожевий рюкзачок і білі черевички. Допоможіть! Репост

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.