facebook

У Карпатах виявили триповерховий будинок “козака” Гаврилюка: відео

У декларації Гаврилюка відсутня інформація про будинок в Карпатах

Екснародного обранця “козака” Михайла Гаврилюка запідозрили в будівництво 3-поверхового будинку в Карпатах. Відзначається, що офіційно у нього не було жодних заощаджень, а з доходів є лише зарплатня.

Так, майже добудований будинок площею 550 кв. м знаходиться в селі Нижній Березів. Поруч з ним розташоване озеро, річка і водоспад. Відео будівництва, яке зняв журналіст Василь Крутчак, розмістили на сайті TK Media.

На початку відео Крутчак запитав у місцевих мешканок, як дістатися до трехэтажному будинку. Вони вказали напрям і повідомили, що будинок належить “Гаврилюкам”.

Вже на самій будові журналіст поговорив з працівником і запитав у нього, чи на місці Михайло Гаврилюк. Чоловік представляється братом тестя Гаврилюка і подзвонив своєму братові Івану (батькові дружини Гаврилюка), “буде Михась чи ні”.

“Ось це водоспад біля будиночка, який збудував Михайло Гаврилюк. Ось річка тече, водоспад. Я реально радію, що його депутатство даремно пройшло. Працював чесно. І відразу будиночок Гаврилюка. Краса!” – прокоментував співробітник ЗМІ.
Також він підкреслив, що в декларації Гаврилюка немає тієї суми, яка могла б дозволити побудувати такі “хороми”.

“Якщо все перевести в долари, то виходить приблизно $16 тисяч. Ви ж розумієте, що за цю суму таке не побудується”, – затверджує Крутчак.
Ще в серпні 2019 року перед звільненням Гаврилюк задекларував 381 тисяч гривень зарплати.

“З декларації Гаврилюка слід, що у нього немає інших доходів і грошових заощаджень. Дружина експарламентарія задекларувала 6880 гривень допомоги від держави при народженні дитини. Також у родини Гаврилюка є автомобіль SSANG YONG 2008 року випуску. Гаврилюк вказав, що придбав його за 98 000 гривень (близько $4 тис. на момент покупки)”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також:  В Івано-Франківську кран впав на вантажівку,двоє людей загинуло (фото + відео)



Слід зазначити, що сам Михайло Гаврилюк заявив, що будує цей будинок в Карпатах не на гроші, які нібито міг нечесно заробити, а тому, що “вдало одружився”.

Також в його декларації відсутня інформація про будинок в Карпатах, об’єктах незавершеного будівництва або володінні ділянкою, який показав журналіст.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.