facebook

“Одружився з дочкою начальника в’язниці”: Що відомо про “подвиги” підозрюваного у вбивстві дівчат у Києві

Сергій Ксьондзик, який разом з Єлизаветою Бершацькою підозрюється у вбивстві двох дівчат у зйомній квартирі у Києві, раніше був судимий за крадіжку і згвалтування



 

Подробиці розповіли у с. Любитів Волинської області звідки родом підозрюваний. Там кажуть, що натерпілися від Ксьондзика.

“Від нього були самі біди. Ми дізнавалися про його нові “подвиги”, коли з правоохоронних органах отримували запит на його характеристику”, – розповіли у сільраді.

За словами жителів, чоловік ніде не працював. Після школи почав красти на ринку, за що отримав термін. Далі було зґвалтування у сусідньому Турійському районі, з чуток – групове.

“Відсидів більш ніж одинадцять років. Кілька років тому вийшов. Кажуть, що потім одружився з дочкою начальника в’язниці”, – розповіли у сільраді.

За даними ЗМІ, Сергій Ксьондзик притягувався до відповідальності за водіння у нетверезому стані. Також він судився з дружиною, яка домагалася розірвання шлюбу.

Тіла 16-річної Марії Каминіної і 19-річної Єви Лисенко виявили на зйомній квартирі у Подільському районі столиці.

Відомо, що батьки Ксьондзика померли. Перед смертю батько продав хату у селі, і син почав судитися з новими власниками.

У сільраді кажуть, що після виходу з в’язниці чоловік став юридично підкутим. Найняв адвоката, за допомогою якого домігся оформлення на себе земельного паю.

Сергій Ксьондзик родом із Ковельського району Волинської області.

“Коли ми дізналися, що Ксьондзика підозрюють у вбивстві двох дівчат, для нас це було шоком, проте ми не здивувалися, що саме його затримала поліція. Це недобрий, хитрий і нахабний чоловік. Від нього всього можна чекати”, – кажуть жителі села.

Підозрювані у вбивстві 34-річний Сергій Ксьондзик і 19-річна Єлизавета Бершацька.

Читайте також:  “Лежав з пістолетом і простріленою головою”: поліція знайшла підозрюваного у стрілянині в Чехії

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.