facebook

Пішли колядувати і не повернулися: пропали дівчатка 12-ти і 14-ти років

Поліція просить допомоги у розшуку дітей. Протягом свят поліцейські розшукали трьох малолітніх шукачів пригод, – повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

Упродовж минулої доби поліцейські зареєстрували 5 повідомлень про зникнення неповнолітніх жителів області. За сприяння правоохоронців троє знайд повернулись додому. Нині у розшуку залишаються двоє дівчат з Житомирського району.

Близько півдня до Житомирського відділу поліції звернувся житель обласного центру, який повідомив про зникнення свого 16-річного сина. За словами чоловіка, юнак ще 5 січня пішов до друга і до цієї пори додому не повернувся. Поліцейські перевірили усю наявну інформацію і встановили, що хлопець гостював у товариша, «забувши» попередити про це рідних. Юнака поліцейські передали батькам.

Ще одного 16-річного парубка бердичівські правоохоронці за заявою його батьків виявили у нічному закладі. Хлопець не відповідав на дзвінки схвильованих дорослих і розважався у компанії. Втім повернутись додому йому довелось у супроводі поліцейських.

Увечері того ж дня у м. Малині правоохоронці допомогли встановити місцеперебування 10-річного колядника, який так захопився різдвяною традицією, що не повернувся додому вчасно. Поліцейські знайшли хлопця близько 23 години у райцентрі та доставили додому.

Нині продовжується розшук двох подружок із Житомирського району віком 14 та 12 років. Про зникнення дівчат до відділення поліції повідомили їх батьки уночі 8 січня. За наявною інформацією, обидві подружки під приводом колядок вирушили зі станції Пряжева до селища Озерного і далі про їх місцезнаходження нічого не відомо. Мобільні телефони в обох вимкнені.

Відтак у розшуку перебуває 14-річна Вероніка Онікійчук



.

Прикмети дівчини: на вигляд 15-18 років, зріст 155-160 см, середньої статури, волосся русяве довге, очі сірі.

Була одягнена: у куртку червоного кольору, чорні штани, чобітки чорного кольору.

Читайте також:  “Забули, що кабінка прозора”: Закохані зайнялись “цим” прямо на оглядовому колесі (відео)

Встановлюється місцеперебування її подружки – 12-річної Вікторії Фурікової.

Прикмети дівчини: на вигляд 14-16 років, зріст 155-160 см, худорлявої статури, волосся темне довге, очі блакитні.

Була одягнена: у куртку темно-болотяного відтінку, сині джинси, чорні чобітки.

Шановні громадяни, якщо ви володієте будь-якою інформацією про можливе місцеперебування розшукуваних дівчат, повідомте про це за телефонними номерами (0412) 40-78-03 або «102» чи зверніться до найближчого відділення поліції.

– Закликаємо громадян уважніше ставитись до дозвілля неповнолітніх дітей. Зимові канікули наразі тривають, тож не забудьте проконтролювати місце перебування, коло спілкування та зайняття ваших школяриків і студентів, – нагадує заступник начальника ГУНП Житомирщини Артем Лисогор.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.