facebook

“Юра хоче ще одну дитину!”: Осадча прокоментувала свою третю вагітність. “З’явиться ще один член сім’ї”

Популярна телеведуча Катя Осадча – щаслива мама двох синів. Цього року її старшенький Ілля вже відзначить своє 18-річчя! Відзначимо, що хлопчик народився від попереднього шлюбу Осадчої з бізнесменом і народним депутатом Олегом Поліщуком. У 2004 році пара розлучилася.

А в шлюбі з шоуменом Юрієм Горбуновим артистка народила другого синочка Івана, якому в лютому цього року виповниться 3 роки. При цьому зіркова пара досі не показує обличчя дитини, знімаючи його лише зі спини або збоку.

У недавньому інтерв’ю журналу Теленеделя Горбунов зізнався, що отримує величезне задоволення від кожної проведеної хвилини зі своїм сином, а також заявив, що мріє про ще одну дитину.

Осадча відверто прокоментувала слова чоловіка і розповіла, чи готова стати мамою втретє. На думку ведучої, це велика відповідальність і необхідно враховувати свій робочий графік.




“Знаю, що Юра хотів би ще одну дитину! Якщо він ще й народив, було б чудово! По-перше, не ми вирішуємо, коли діти приходять в наше життя. А по-друге, до цього питання треба ставитися з більшою відповідальністю, ніж до народження Івана, бо ми багато працюємо. Якщо з’явиться ще один маленький член сім’ї, йому зможемо приділяти ще менше часу. Так що плани у нас є, але поки це тільки плани“,
– поділилася Катерина.

Читайте також:  "Чому саме в Італію? Тому що туди їхали всі жінки з нашого села...": Повернення на Україну не принесло мені омріяної радості

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.