facebook

“Була ангельською дитиною”: правда про вбиту у Києві Еву Лисенко вразила усіх. Рідні ридають

Другою жертвою “київського вбивства” стала 17-річна Єва Лисенко.



Про 17-річну Єву Лисенко розповіла одна зі знайомих сім’ї. “Євочка була ангельською дитиною. Доброю, чуйною, і завжди всім бігла на допомогу. Можливо, цього разу вона вчинила так само і втратила життя”, – сказала вона.

Єва навчалася в коледжі, а у вільний час підробляла – роздавала рекламу.

Другою жертвою стала Марія Анна Каминіна, 19-річна загибла дівчина, останнім часом працювала в IT-компанії, принаймні так зазначено на її сторінці в соцмережах. Марія навчалася на заочному відділенні Білоцерківського аграрного університету, на філологічному відділенні. Восени минулого року вона закінчила ВНЗ.

Нагадаємо, хлопець Єви орендував квартиру 31 грудня для святкування Нового року, 4 січня він повинен був здати квартиру господині. Начебто б 3 січня він написав смс, в якому повідомив, що планує з’їхати раніше.

4 січня господиня прийшла приймати квартиру. Приблизно о 16:20 вона подзвонила в поліцію, тому що виявила двох мертвих дівчат на балконі.

Читайте також:  Картину, від якої холоне кров, побачили люди на одному з пляжів: “Дитина відчайдушно трималася за мертвого батька”

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.