facebook

“Люблю”: Тіна Кароль засвітилася з загадковим чоловіком

Співачка дуже часто ділиться з шанувальниками не тільки постановочними світлинами і яскравими кадрами з фотосесій, а й фотографіями зі своїми шанувальниками



Однак цього разу на офіційній фан-сторінці зірки в соціальній мережі Інстаграм з’явився незвичайний кадр, на якому артистка позує з фанатом Монатика.

Так, Тіна Кароль посміхається на камеру зі своїм шанувальником. Однак, варто зазначити важливу деталь: фанат Тіни одягнений в білу футболку, на якій є напис: «Монатік, люблю цей ритм», тим самим піддавши сумніву щирість «почуттів» до Тіни. Це і підкреслили в коментарях користувачі мережі: «А на толстовці написано:” Монатік, Лов ит ритм “теж мені фанат».

Інші ж відзначили зовнішність улюбленої співачки: «Мілашка», «Бомба».

На фото Тіна Кароль дійсно виглядає приголомшливо: яскрава помада кольору фуксії, ідеальна зачіска у вигляді локонів, еко-шубка блакитного кольору.

Раніше також стало відомо, що Тіна запускає лінію власних парфумів.

«Поп-діва Тіна Кароль випускає парфуми свого імені. Аромат отримав назву Tina by Tina Karol. Створені з улюблених парфумерних нот співачки – це ніжний квітковий аромат.

Читайте також:  “Сенсом життя була дитина”: Франківчанка Тіна Кароль відверто розповіла як пережила смерть чоловіка. Про наболіле

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.