facebook

“Ніхто не відкрутиться”: Зеленський записав звернення до українців щодо збиття літака МАУ в Ірані (відео)

Український літак розбився в Тегерані 8 січня, загинули 176 людей.

Президент України Володимир Зеленський записав звернення до українського народу щодо ситуації зі збиттям літака «Міжнародних авіаліній України» в Тегерані.

У своєму зверненні Зеленський «покроково розповів про дії української влади, починаючи з трагічного ранку 8 січня». «Ми відправили до Тегерана найкращих фахівців нашої країни з великим досвідом експертиз, – зазначив він. – Зараз група українських експертів продовжує свою роботу. Для повного завершення розслідування ще потрібно провести низку дій. Наразі вони намагаються реконструювати літак».

При цьому Зеленський розповів, що в останній розмові з президентом Ірану вони домовилися про якнайшвидше повернення тіл загиблих українців і притягнення до відповідальності винних: «Ніхто не відкрутиться».

У своєму зверненні Зеленський «покроково розповів про дії української влади, починаючи з трагічного ранку 8 січня». «Ми відправили до Тегерана найкращих фахівців нашої країни з великим досвідом експертиз, – зазначив він. – Зараз група українських експертів продовжує свою роботу. Для повного завершення розслідування ще потрібно провести низку дій. Наразі вони намагаються реконструювати літак». При цьому Зеленський розповів, що в останній розмові з президентом Ірану вони домовилися про якнайшвидше повернення тіл загиблих українців і притягнення до відповідальності винних: «Ніхто не відкрутиться».

Читайте також:  У Зеленського задумали хитрий план, “одним пострілом – двох зайців”: Дефолту не буде

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.